Banner 980x90

Latvijas Metālmūzikas gada balvas aptaujā nobalso par Sovvaļnīka albumu "Napaseitynuots"!

2016. gada nogalē Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas vadošais pētnieks Ingars Gusāns, kurš mūzikas pasaulē zināms kā Sovvaļnīks, izdeva savu trešo albumu "Napaseitynuots". Albums ir pieteikts Latvijas Metālmūzikas gada balvai un piedalās aptaujā par pagājušā gada labāko metālalbumu, informē RTA Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Inga Kaļva.

Balsošana notiek līdz 3.februārim, no viena datora var nobalsot vienu reizi. (Var balsot tikai par albumu un pārējās aizpildāmās ailītes atstāt tukšas, ja nezināt, ko tur rakstīt.)

Nobalsot par Sovvaļnīka albumu "Napaseitynuots" līdz 3. februārim var: http://ej.uz/metalbalva2016.

Albuma dziesmu tekstu autore ir Anna Rancāne. Dzejas tekstiem ir piesaistītas arī tautasdziesmu rindas, padarot dziesmas interesantākas. Tautasdziesmu elementi papildināti ar tautas instrumentu spēli, tā piepildot vienu no Ingara sapņiem, ko palīdzēja realizēt Pīters Daugulis no "Vīteriem", Māris Muktupāvels no "Iļģiem" un koklētāja Biruta Ozoliņa. "Galvenais iemesls, kāpēc albums ir izdots, ir vēlme parādīt citiem, ka ir kvalitatīva latgaliešu dzeja, ka tā ļoti labi skan mūzikā," stāsta mūziķis, uzsverot, ka latgaliešu dzeja mūzikā, jo īpaši smagajā, skan fenomenāli.

Jauno albumu noklausīties var: https://sovvalniks.bandcamp.com/album/napaseitynuots

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)