Banner 980x90

RTA izstādē "Skola 2017" demonstrēja, kā teoriju veiksmīgi pielietot praksē

No 24.līdz 26.februārim Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija (RTA) piedalījās 23.starptautiskajā izglītības izstādē "Skola 2017". Akadēmiju pārstāvēja visu fakultāšu pārstāvji, kas sniedza apmeklētājiem padziļinātu informāciju par aktualitātēm studiju un ārpusstudiju jomā un darba iespējām, kas paveras, absolvējot akadēmiju, informē RTA Sabiedrisko attiecību nodaļa. 

RTA stendā varēja uzzināt par studiju iespējām, valsts finansētajām budžeta vietām, uzņemšanas nosacījumiem, dienesta viesnīcu, studiju un prakses iespējām ārzemēs un, protams, par studenta ikdienas gaitām. Visas trīs izstādes dienas apmeklētājiem bija iespēja klātienē vērot, kā darbojas 3D printeris, apskatīt krāsainās lāzermarķēšanas uz nerūsējošā tērauda virsmas paraugus, kas izgatavoti RTA Fizikālo procesu un lāzertehnoloģiju pētnieciskajā centrā, kā arī degustēt iebiezināto pienu, kas ražots studiju programmas "Mehatronika" studenta izstrādātajā maza tilpuma vakuuma iztvaicētāja – kristalizatora iekārtā pārtikas produktu koncentrēšanai.

Izstādes laikā interesenti saņēma RTA izstrādātus informatīvus materiālus par studiju iespējām 2017./2018. studiju gadā. Jāuzsver, ka bukletu un stenda vizuālo iekārtojumu izstrādāja maģistra studiju programmas "Dizains" absolvente Ilze Kukule. Tas, ka studiju procesa laikā RTA studenti rada modernas iekārtas, ko var pielietot arī praktiski, ļoti uzrunāja skolēnus, kuri apmeklēja RTA stendu. Tāpat priecē fakts, ka aizvien lielāka interese apmeklētājiem ir par Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolu un iespējām, ko tā sniedz saviem skolēniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)