Banner 980x90

Aizdomās par noslepkavošanu ar krāsns biguli Rēzeknes novadā aizturēts vīrietis

Rīga, 5.jūn., LETA. Nedēļas sākumā Rēzeknes novadā aizdomās par vīrieša nogalināšanu ar krāsns biguli aizturēts viņa "pudeles brālis", 1983.gadā dzimušais, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Pirmdien ap plkst.17.35 policija saņēmusi informāciju no mediķiem, ka Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā, kādā dzīvojamā mājā, atrasts 1973.gadā dzimušā vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Saistībā ar notikušo ierosināts kriminālprocess.

Turpat, notikuma vietā, likumsargi aizturējuši arī aizdomās turēto personu, kādu 1983.gadā dzimušo vietējo iedzīvotāju. Vīrietis iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā.

Pēc pašlaik policijas rīcībā esošās informācijas, visdrīzāk, kopīgi lietojot alkoholu, starp cietušo un iespējamo vainīgo izcēlies sadzīves rakstura konflikts, kura laikā vīrietis ticis piekauts ar krāsns biguli, un no gūtajiem miesas bojājumiem notikuma vietā miris.

Pašlaik policijā turpinās izmeklēšana, ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes un tiek skaidrota vīrieša saistība ar noziedzīgo nodarījumu. Šodien ar tiesas lēmumu viņam ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Pēc Krimināllikuma 116.panta par citas personas slepkavību soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)