Banner 980x90

Aizvadīto gadu SIA "Rēzeknes ūdens" noslēgusi ar 17 214 eiro peļņu

Daugavpils, 24.marts, LETA. Pašvaldības uzņēmums SIA "Rēzeknes Ūdens" aizvadīto gadu noslēgusi ar 17 214 eiro peļņu, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Uzņēmuma pārdotā ūdens daudzums pērn salīdzinājumā ar 2015.gadu ir palielinājies par 39 180 kubikmetriem, bet attīrīšanai pieņemto notekūdeņu daudzums - par 14 639 kubikmetriem.

Bez pamatdarbības SIA "Rēzeknes Ūdens" arī sniedza laboratorijas pakalpojumus, veica tualešu atsūknēšanu, kanalizācijas tīklu skalošanu, ūdens mērītāju plombēšanu, lietus kanalizācijas apkalpošanu un iznomāja pārvietojamās biotualetes. Veicot papildus darbus un pakalpojumus, uzņēmums efektīvāk izmantoja tā rīcībā esošos resursus un uzlaboja finanšu gada rādītājus.

Pērn tiesvedībā atradās 47 lietas par kopējo parāda summu 15 042 eiro SIA "Rēzeknes Ūdens" prasībās par parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu. Lai mazinātu parādus par patērēto ūdeni, pagājušajā gadā abonentiem tika izsūtīti 1175 brīdinājumi. Ar abonentiem noslēgtas 28 vienošanās par parāda labprātīgu samaksu.

Lai tiktu nodrošināta SIA "Rēzeknes Ūdens" rentabla saimnieciskā darbība, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padome apstiprināja jaunos ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifus SIA "Rēzeknes Ūdens", kuri stājās spēkā 2016.gada 1.augustā.

SIA "Rēzeknes Ūdens" aizvadīto gadu peļņu paredzēts ieguldīt uzņēmuma tālākā attīstībā, sniedzot iedzīvotājiem vairāk un kvalitatīvākus pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)