Banner 980x90

Apvienojušies Latgalē strādājošie TV kanāli "LRT" un "Dautkom TV"

Rīga, 15.aug., LETA. Latgalē strādājošie televīzijas (TV) kanāli "LRT" un "Dautkom TV" apvienojušies, izveidojot "LRT+", aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāvji.

Kanālā skaidroja, ka programmu apvienošanās nodrošina augšanas un attīstības iespējas, sniedzot iespēju veidot jaunus sižetus, programmas un raidījumus par aktuāliem Latgales faktiem un tēmām, rīkot diskusijas ar cilvēkiem par notikumiem un problēmām, kuras visvairāk uztrauc tuvākos iedzīvotājus un atsevišķas reģiona vietas.

Kanāls "LRT+" pārraidīs četrās valodās - latviešu, latgaļu, krievu un poļu.

SIA "Dautkom TV" reģistrēta 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 284 000 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas īpašnieki ir Jeļena Pankeviča (68,4%), Ināra Pankeviča (26,7%) un Vladimirs Pivorovičs (4,9%). Pērn uzņēmuma apgrozījums bija 3,728 miljoni eiro, gadu noslēdzot ar 1,27 miljonu eiro peļņu.

Savukārt SIA "Latgales reģionālā televīzija", kas pārraida TV kanālu "LRT", reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 118 155 eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder SIA "Ekis & Co-Positioning and Consulting" un Jeļenai Pankevičai. 2018.gadā kompānijas apgrozījums bija 200 067 eiro, gadu noslēdzot ar 491 eiro peļņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)