Banner 980x90

Apvienoto Arābu Emirātu vēstniece interesējas par Rēzeknes SEZ noteikumiem

Daugavpils, 17.apr., LETA. Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) vēstniece Latvijā Hanana Al Alīli vizītes gaitā Rēzeknē interesējusies par pilsētas uzņēmumu eksporta tirgiem, kā arī Rēzeknes Speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) noteikumiem, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Lai iepazītos ar pilsētu un tiktos ar pašvaldības vadību, Hanana Al Alīli ar delegāciju pirmdien, 16.aprīlī, viesojās Rēzeknē.

Vizīte sākās ar oficiālu tikšanos Rēzeknes pilsētas domē, kuras gaitā vēstniece tika iepazīstināta ar Rēzeknes ekonomiskās attīstības tendencēm, pašvaldības plānotajiem projektiem, pilsētas attīstības, tūrisma un investīciju iespējām, kā arī ar Rēzeknes RSEZ un uzņēmējdarbības aktualitātēm.

Turpinājumā vēstniece apmeklēja Rēzeknes RSEZ uzņēmumus "NewFuels" un "Energy Resources CHP". RSEZ SIA, interesējās par pilsētas uzņēmumu eksporta tirgiem un par Rēzeknes SEZ noteikumiem.

Vizītes noslēgumā AAE delegācija viesojās Latgales vēstniecībā "Gors" un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā, kur tika apspriestas sadarbības iespējas studentu apmaiņas procesos un zinātniskajā sadarbībā.

Hananai Al Alīli šī bija pirmā reģionālā vizīte Rēzeknē. Kopā ar vēstnieci Rēzekni apmeklēja arī AAE vēstniecības politiskā padomniece Sintija Lejniece, mediju pētnieks Kārlis Ralfs Lapiņš, sabiedrisko attiecību nodaļas darbinieks Valids Ibrahims un ekonomiskais referents Jānis Atslens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)