Banner 980x90

Ašeradens darba vizītē apmeklēs Rēzekni

Rīga, 4.okt., LETA. Šodien ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (V) darba vizītē apmeklēs Rēzekni, lai tiktos ar Latgales reģiona pašvaldību pārstāvjiem un uzņēmējiem, aģentūru LETA informēja Ekonomikas ministrijā.

Vizīti Rēzeknē ministrs aizsāks tiekoties ar Latgales reģiona pašvaldību pārstāvjiem, lai pārrunātu pašvaldību aktuālos jautājumus, kā arī lai informētu par pieejamām valsts atbalsta iespējām un valdības dienaskārtības aktualitātēm.

Pēc tam Ašeradens atklās Ekonomikas ministrijas, "Attīstības finanšu institūcijas "Altum" ("Altum") un Latvijas Investīciju attīstības aģentūras rīkoto forumu "Valsts atbalsta biznesu".

Vizītes turpinājumā ministrs kopā ar "Altum" un Centrālās finanšu un līgumu aģentūras pārstāvjiem apmeklēs Rēzeknes uzņēmumus SIA "Nook Ltd" un "Leax Rēzekne", kur plānots pārrunāt uzņēmumu attīstības jautājumus un pieejamo valsts atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)