Banner 980x90

Atklāts Rēzeknes Olimpiskā centra āra peldbaseins

Daugavpils, 10.maijs, LETA. Rēzeknē atklāts SIA "Olimpiskais centrs Rēzekne" āra peldbaseins, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jau jūnijā šeit plānots rīkot Rēzeknē vēl nebijuša mēroga sacīkstes - Latvijas atklātā kausa posmu peldēšanā, bet jau šobrīd izmēģināt jauno 25 metru peldbaseinu ar sešiem celiņiem ir aicināti visi interesenti.

Peldbaseina būvniecības kopējās izmaksas ir 1 130 991 eiro, ko kuriem 952 000 eiro ir valsts budžeta dotācija. Būvdarbus veica SIA "Latgalia".

Darba dienās peldēšanas entuziasti Olimpiskā centra āra peldbaseinā būs gaidīti no plkst.8 līdz 22, bet sestdienās un svētdienās peldbaseina darba laiks būs no plkst.10 līdz 23. Lai apmeklētu peldbaseinu, jāvēršas viesnīcas "Restart" reģistratūrā.

Īpašs piedāvājums peldbaseina apmeklējumam ir ģimenēm ar bērniem no astoņu līdz 20 gadu vecumam, senioriem vecākiem par 60 gadiem, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kā arī pieaugušajiem darbadienās no plkst.8 līdz 16. Tiek piedāvāti arī abonementi.

Līdz ar SIA "Olimpiskais centrs Rēzekne" āra peldbaseina atklāšanu, pilsētā atklāta arī peldēšanas sezona.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)