Banner 980x90

Aukstās dušas pārsteidzošā iedarbība

Pixabay
Pixabay
"Aukstuma terapijas" atbalstītāji apgalvo, ka mazgāšanās aukstā ūdenī uzlabo imūnsistēmu, uzlabo enerģijas līmeni un produktivitāti.

Pazīstat sajūtu, kura pārņem pēc kārtīga treniņa? Jūtat, kā asinis plūst caur ķermeni un tādu enerģijas pieplūdumu, ka varētu kalnus gāzt?

Iedomājieties, ka Jūs varētu panākt šādu efektu katru rītu bez treniņiem. Domājat, ka tas ir pārāk labi lai būtu patiesība? Daļēji tā ir. Lai panāktu šādu endorfīnu eiforiju bez sporta, Jums katru rītu vairākas minūtes jāmazgājas aukstā dušā. 

Iesākot aukstuma terapiju sākumā Jums tā liksies kā sevis spīdzināšana un liks pārdomāt par labu jebkurai sporta aktivitātei. Tā kā parasti fiziskās aktivitātes sāk ar iesildīšanos un ķermeņa pieradināšanu pie jaunajiem apstākļiem, zobu klabināšana zem ledus aukstas dušas var likties kā murgs.

Vieglāk aukstumu pārvarēt var palīdzēt skaitīšana. Tomēr laika ziņā tas ir vērtīgs ieguldījums, lai pamostos ar apmēram pusminūti līdz divām minūtēm pilnībā pietiek.

Informācijas avots: http://www.businessinsider.de/selbstversuch-30-tage-eiskalt-duschen-2016-7?op=1

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)