Banner 980x90

Avarējot un aizdegoties mašīnai, Rēzeknes novadā gājuši bojā divi jaunieši

Rīga, 12.jūn., LETA. Šorīt, avarējot un aizdegoties automašīnai, Rēzeknes novada Vērēmu pagastā gājuši bojā divi jaunieši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Ap plkst.7 likumsargi saņēma informāciju, ka Vērēmu pagastā, iebraucot kokos, ir avarējusi "Volkswagen" markas automašīna. Pašlaik policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka automašīnas vadītājs, braucot pa lauku ceļu, nav ticis galā ar transportlīdzekļa vadību, nobraucis no ceļa un ietriecies kokā. Sadursmes rezultātā mašīna aizdegusies.

Notikuma vietā gājis bojā transportlīdzekļa vadītājs un viens no pasažieriem, savukārt vēl divi pasažieri ar dažādām traumām nogādāti medicīnas iestādē. Belova skaidroja, ka bojāgājušie ir pilngadīgi jaunieši.

Saistībā ar notikušo VP Rēzeknes iecirknī ir sākts kriminālprocess un tiek skaidroti visi notikuma apstākļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)