Banner 980x90

Banka "Citadele" piešķīrusi 350 000 eiro kredītu specializēta būvmateriālu centra izbūvei Rēzeknē

Rīga, 21.okt., LETA. Banka "Citadele" piešķīrusi 350 000 eiro kredītu specializēta būvmateriālu centra "Ruvar" izbūvei Rēzeknē, aģentūrai LETA pavēstīja bankas ārējās komunikācijas vadītāja Baiba Ābelniece.

Viņa informēja, ka specializētais būvmateriālu centrs Rēzeknē uzbūvēts, investējot kopumā vairāk nekā vienu miljonu eiro.

Ābelniece atzīmēja, ka Rēzeknes uzņēmums SIA "Ruvar" ideju par jauna un plaša būvmateriālu tirdzniecības centra būvniecību sāka realizēt 2008.gadā, kad, palielinoties būvniecības apmēriem, veikala esošās telpas bija kļuvušas par šaurām. Šā gada vasarā bankas "Citadele" piešķirtais kredīts 350 000 eiro apmērā uzņēmējam ļāva iesaldēto būvprojektu pabeigt un atvērt jauno tirdzniecības centru.

"Tolaik ekonomika turpināja attīstīties un lielam izaugsmes solim bijām gatavi arī mēs. Iegādājāmies būvmateriālu centram piemērotu zemes gabalu un sākām projektēšanu. Gadu vēlāk ēkas pamatkonstrukcijas bija uzslietas un 3000 kvadrātmetru plašā būve bija zem jumta. Taču sarežģītā ekonomiskā situācija ieviesa korekcijas, un projektu iesaldējām. Pirms pāris gadiem nolēmām centra būvniecības projektu atsākt un šovasar, pabeidzot iekšdarbus un teritorijas labiekārtošanu, pārcēlāmies uz jauno būvmateriālu centru. Pretēji sākotnējām bažām, redzam, ka jaunā centra izbūve bija pareizs lēmums, un esam audzējuši apgrozījumu," sacīja "Ruvar" īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Valdis Runcis.

Jaunajā centrā tirdzniecības telpas iznomātas arī citiem specializētajiem būvniecības veikaliem. "Zem jaunā būvmateriālu centra jumta klientus apkalpo arī tapešu salons, durvju, logu un žalūziju veikals, kā arī individuālu mēbeļu ražotājs. Mūsu mērķis ir pircējiem nodrošināt plašu preču klāstu un individuālu apkalpošanu, kas nereti iztrūkst tirdzniecības tīklos," piebilda Runcis.

Savukārt bankas "Citadele" Daugavpils filiāles pārvaldniece Jevgeņija Jerjomenko atzīmēja, ka banka ir ieinteresēta un atvērta sadarbībai ar uzņēmējiem, kas, strādājot pie savas darbības paplašināšanas, veicina arī pilsētas un reģiona attīstību, rada jaunas darbvietas un ir pozitīvs stimuls citiem. "Ruvar" ir uzņēmums ar turpat 20 gadu pieredzi, kas spējis augt arī ekonomiski sarežģītos apstākļos. Tas apliecina uzņēmuma vadītāja kompetenci un rūdījumu, kas bankas skatījumā viņu vērš par uzticamu sadarbības partneri," viņa sacīja.

"Ruvar" darbu būvmateriālu tirdzniecībā sāka 1999.gadā kā neliels ģimenes uzņēmums ar trim darbiniekiem. Šobrīd uzņēmums nodarbina vairāk nekā 20 cilvēku. 2015.gadā "Ruvar" apgrozījums bija 1,776 miljoni eiro, bet peļņa - 56 663 eiro.

Pēc aktīvu apmēra banka "Citadele" 2016.gada jūnija beigās bija sestā lielākā banka Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)