Banner 980x90

Ceturtdien valdīs tveice līdz +32 grādiem

Rīga, 5.jūn., LETA. Ceturtdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +28..+32 grādiem un vietām dārdēs pērkons, prognozē sinoptiķi.

Pūšot mērenam dienvidaustrumu vējam, mazāka tveice būs vien Rīgas jūras līča Kurzemes piekrastē, kur termometra stabiņš pakāpsies līdz +22..+27 grādiem.

Gaidāms neliels mākoņu daudzums, pēcpusdienā un vakarā izaugs daži lietus un negaisa mākoņi, vairāk lietusgāžu būs Kurzemē. Pērkona negaiss vietām izraisīs stipras vēja brāzmas, iespējama arī krusa.

Minimālā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu būs +12..+19 grādi.

Rīgā ceturtdien karsēs saule un pūtīs mērens dienvidaustrumu vējš. Dienas otrajā pusē līdz 30% pieaugs īslaicīga lietus un pērkona negaisa varbūtība. Gaisa temperatūra svārstīsies ap +20 grādiem naktī un +30 grādiem dienā.

Ceturtdien gaidāmi jauni karstuma rekordi. Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem pašreizējais 6.jūnija rekords ir +30,9 grādi tālajā 1885.gadā Rīgā un +31,1 grāds 2011.gadā Ventspils ostā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)