Banner 980x90

CSDD darbinieki Rēzeknē novērsuši viltotas vadītāja apliecības maiņu

Rīga, 1.febr., LETA. Trešdien, 31.janvārī, Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Rēzeknes nodaļā kāda sieviete mēģināja apmainīt viltotu vadītāja apliecību, aģentūru LETA informēja CSDD.

Pateicoties CSDD darbinieku profesionālai rīcībai, sieviete ar viltoto apliecību tika aizkavēta, un par notikušo tika informēta Valsts policija, kuras kompetencē būs tālāko izmeklēšanas darbību veikšana.

CSDD aicina iedzīvotājus nebūt lētticīgiem un neveikt prettiesiskas darbības, kas saistās ar dokumentu viltošanu. Visa informācija ir atrodama CSDD reģistros un viltojuma atklāšana ir tikai laika jautājums. Citu valstu vadītāju apliecības tiek pārbaudītas ārvalstu reģistros. Turklāt CSDD darbinieki ir labi apmācīti atšķirt viltojumus no oriģināliem un pirms jebkura pakalpojuma sniegšanas tiek rūpīgi pārbaudīti visi iesniegtie dokumenti.

Lai nepieļautu šādus un līdzīgus gadījumus, CSDD gadu gaitā ir veikusi nopietnu darbu - izveidots Transportlīdzekļu un to vadītāju reģistrs, kurā tiešsaistē pieejama visa informācija par autovadītājiem vai to īpašumā esošiem transportlīdzekļiem, kā arī ir izstrādāta pretkorupcijas sistēma, lai novērstu šādus gadījumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)