Banner 980x90

Darbu Rēzeknes domē varētu sākt kaimiņu novada pagasta pārvaldniece un sporta skolas treneris

Rīga, 8.okt., LETA. Diviem pašreizējiem domes deputātiem sākot darbu Saeimā, vietu Rēzeknes domē varētu iegūt novada Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītāja Līvija Plavinska un Bērnu-jaunatnes sporta skolas treneris Aleksejs Grehovs, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati.

Grehovs pārstāv Rēzeknē valdošo "Saskaņu" un deputāta pilnvaras varētu iegūt, par Saeimas deputātu kļūstot domniekam, SIA "Rēzeknes slimnīca" valdes loceklim Jānim Krišānam. Sporta skolas treneris pērnā gada pašvaldību vēlēšanās bija desmitais populārākais saraksta deputāta kandidāts un palika pirmais "aiz strīpas", "Saskaņai" iegūstot deviņus mandātus domē.

Savukārt Rēzeknes novada pašvaldības darbiniece Plavinska pagājušajā gadā startēja uz pilsētas domi no "Latgales partijas", nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un "Vienotības" apvienotā saraksta. Viņai ir izredzes kļūt par Rēzeknes domnieci, jo Saeimā no nacionālās apvienības saraksta ir ievēlēts domes deputāts, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas rektors Edmunds Teirumnieks.

Kā ziņots, saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem "Saskaņa" nākamajā parlamentā iegūs 23 deputātu vietas, "KPV LV" un JKP - pa 16, "Attīstībai/Par" un "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - pa 13, Zaļo un zemnieku savienība - 11, bet "Jaunā Vienotība" - 8 deputātu vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)