Banner 980x90

Daudzdzīvokļu īres namu Valmierā plāno būvēt par vairāk nekā 6,5 miljoniem eiro

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Ziņai pievienota 3.rindkopa
 
Otrdien, 20.augustā SIA "Valmieras namsaimnieks" dalībnieku sapulcē dots akcepts līguma slēgšanai ar uzņēmumu SIA "Monum" par daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas būvniecību Valmierā, Ķieģeļu ielā 8/Mālu ielā 1. Līgumu plānots slēgt par 6 598 000 eiro bez PVN, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja no Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas Justīnes Deičmanes.

Savukārt, kā Valmiera24.lv uzzināja Iepirkumu uzraudzības birojā, SIA "Monum" pēc līguma noslēgšanas veiks būvprojekta izstrādi, būvniecību un autoruzraudzību.

Daudzdzīvokļu īres namā būs pieejami 150 dzīvokļi, kas būs izvietoti divās atsevišķās ēkās. Plānots, ka būs 15 gb.vienistabas dzīvokļu, 90 gb.divistabu dzīvokļu un 45 gb.trīsistabu dzīvokļu. Tāpat ap namiem paredzēts labiekārtot teritoriju ar aptuveni 150 autostāvvietām, velo novietni, atpūtas zonu, bērnu rotaļlaukumu un pazemes atkritumu konteineru novietni. 

Kopā uz iepirkumu atsaukušies trīs pretendenti, bet izvēlēts saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, kas izvērtēts saskaņā ar kritērijiem, kas iekļauti iepirkuma procedūras dokumentos.

Tāpat Deičmane piebilda, ka būvniecības darbu uzsākšanas laiks vēl nav zināms. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)