Banner 980x90

Daži ieteikumi, pērkot kontaktlēcas internetā

Iepirkšanās internetā ir ērta un izdevīga, to izmanto vairums patērētāju. Internetā pērk ne tikai apģērbu, sadzīves preces un elektroierīces, bet nu jau uzticību iekarojušas arī medicīnas preces. Kontaktlēcas ir vienas no medicīnas precēm, ko arī var ērti un ātri iegādāties internetā. Lēcas gan būs jāmeklē specializētos interneta veikalos. 

Šajā rakstā atgādināsim par dažiem būtiskiem aspektiem, ko ieteicams ņemt vērā, pērkot kontaktlēcas internetā, jo šī tomēr ir sensitīva preču grupa, tāpēc labāk nepieļaut kļūdas, kas vēlāk var kaitēt pašu veselībai. 

Izvēlies uzticamu pārdevēju
Lēcu iegādi internetā vajadzētu sākt ar īstā pārdevēja atrašanu. Tas nozīmē, ka savas drošības labad kontaktlēcas pirkt vajadzētu tikai uzticamā interneta veikalā. Ieteicams izpētīt gan virtuālajā vidē atrodamās atsauksmes, gan apjautāties draugiem un paziņām par viņu pieredzi. 

Izvēloties drošu un uzticamu veikalu jau automātiski atkritīs vairāki riski, kas saistīti gan ar maksājumu un datu drošību, gan lēcu drošu uzglabāšanu un transportēšanu, gan paša produkta izcelsmi un kvalitāti.

Interneta veikalā Lensor atradīsiet tikai uzticamu zīmolu augstas kvalitātes lēcas.

Izvēlies to kontaktlēcu veidu, ko ieteicis acu ārsts vai optometrists
Kontaktlēcas noteikti nevajadzētu sākt lietot "uz savu galvu". Vispirms jākonsultējas ar acu ārstu vai optometristu, jāveic redzes pārbaude un jāsaņem recepte, pēc kuras iegādāties lēcas. Visdrošāk izvēlēties to lēcu veidu, kādu rekomendējis speciālists, jo viņš būs izsvēris, kas ir piemērotākais, vadoties gan no redzes specifikas, gan dzīvesveida faktoriem. Tās var būt vienas dienas, divu nedēļu, mēneša lēcas vai lēcas pagarinātam lietošanas laikam.

Pasūtījumā ievadi pareizos lēcu parametrus, kas norādīti receptē
Ikviena pasūtījuma veikšana interneta vidē prasa rūpību un koncentrēšanos, lai nesajauktu skaitļus, datus, adreses un citu informāciju, ko nepieciešams norādīt pasūtījumā. Pērkot lēcas, jābūt īpaši uzmanīgiem, pasūtījuma laukos jāievada tieši tādi lēcu parametri, kādus speciālists ir receptē norādījis. 

Jaunas lēcas pasūti laikus vai izmanto lēcu abonementu
Pērkot lēcas internetā, jārēķinās, ka to piegāde var prasīt dažas dienas, tāpēc jāiepazīstas ar pārdevēja norādīto informāciju par piegādes veidiem un ilgumu. Tas jāņem vērā, plānojot lēcu nomaiņu. Katrs lēcu veids paredzēts noteiktam lietošanas ilgumam, kuru nedrīkst pārsniegt. Tāpēc labāk jaunu lēcu pāri pasūtīt savlaicīgi, lai būtu garantija, ka īstajā brīdī tās ir pieejamas. 

Lai atvieglotu savu ikdienu, arvien biežāk lēcu lietotāji izmanto kontaktlēcu abonementu. Tas nozīmē, ka pārdevējs parūpēsies, lai īstajā dienā lēcas jau būtu klāt.

Neaizmirsti pasūtīt arī lēcu kopšanas līdzekļu


Visas lēcas ir jākopj un jāuzglabā atbilstoši ražotāja norādēm. Kopšanai jāizmanto speciāls šķīdums, bet kontaktlēcas jāuzglabā konteinerā, ko arī jānomaina līdz ar jaunu lēcu pāri. Vienīgi vienas dienas lēcām šie nosacījumi nav aktuāli, jo tās jau ir sterilā iepakojumā, bet pēc izņemšanas tiek izmestas. Visērtāk un drošāk visus kopšanas līdzekļus un rīkus pirkt turpat interneta veikalā, kur veic lēcu pirkumu. Pārdevēji bieži vien arī piedāvā dažādus komplektus par izdevīgākām cenām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)