Banner 980x90

Deputātu kandidātu sarakstus Rēzeknes domes vēlēšanām sāks pieņemt piektdien

Daugavpils, 10.apr., LETA. Deputātu kandidātu sarakstus vasarā gaidāmajām Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanām pieņems no 14.aprīļa līdz 24.aprīlim, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Vēlēšanu komisijas darba laiks darba dienās būs no plkst.13 līdz 16, bet 24.aprīlī - no plkst.9 līdz 18. Deputātu kandidātu saraksti Rēzeknes pilsētas domes vēlēšanām tiks pieņemti domes 201.telpā.

Sarakstu iesniegšanas laiks iepriekš jāsaskaņo ar vēlēšanu komisiju, zvanot pa tālruņiem 26385343 vai 29146915.

Deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanas periods ir noteikts Republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanu likumā, un ir, sākot no 50.līdz 40.dienai pirms vēlēšanu dienas, kas šogad ir no 14. līdz 24.aprīlim. Daļā pašvaldību vēlēšanu komisijas strādās arī Lielajā piektdienā, 14.aprīlī, bet citur kandidātu sarakstus sāks pieņemt pēc Lieldienu brīvdienām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)