Banner 980x90

Dziedošie jaunieši aicināti piedalīties konkursā "Rēzeknes muzikālā nakts 2020"

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) Studējošo padome un biedrība "RTA absolventu asociācija" īsteno projektu – konkursu jauniešiem "Rēzeknes muzikālā nakts 2020". Tā mērķis – dot iespēju jauniešiem pierādīt sevi plašākai publikai, sekmēt viņu radošo izaugsmi, prezentējot pašu radītas dziesmas, kā arī sniegt iespēju jauniešiem tikt pamanītiem profesionālu mūziķu aprindās.

Konkurss jauniešiem "Rēzeknes muzikālā nakts 2020"27. novembrī plkst.14.00 notiks digitāli – tiešsaistē būs vērojams www.rta.lv un RTA Facebook.com lapā. Konkursā aicināti piedalīties Latgales jaunieši 15–25 gadu vecumā, kas dzied un savā repertuārā izpilda pašu sacerētas dziesmas. Konkursa dalībniekiem ir jānofilmē sava uzstāšanās (1–3 dziesmas) un līdz 2020. gada 19. novembra plkst. 17.00 jāaugšupielādē savā kanālā tīmekļa vietnē YouTube. Links, kurā pieejams uzstāšanās video, līdz 2020. gada 19. novembra plkst. 20.00 jānosūta uz e-pasta adresi: san@rta.lv.

Lai pieteiktos konkursam, līdz 9. novembrim jāraksta uz e-pasta adresi san@rta.lv, norādot informāciju par sevi (vārds, uzvārds, skola, klase/kurss). Papildu informācija un konkursa nolikums pieejami mājaslapā www.rta.lv un rakstot uz e-pasta adresi san@rta.lv.

Šis projekts tiek īstenots Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursa ietvaros, to finansē Rēzeknes pilsētas dome un organizē Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestāde "Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)