Banner 980x90

Elektrības instalācijas ugunsgrēkā dzīvojamā mājā Rēzeknē cietis cilvēks

Rīga, 13.jūn., LETA. Aizvadītajā diennaktī kādā ugunsgrēkā Rēzeknē cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.16 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Rēzekni, kur dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Notikuma vietā tika konstatēts, ka dzīvojamās mājas kāpņu telpā deg elektrības vadi un trīs elektrības skaitītāji. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, siena kaudze, skaidu kaudze, meža zemsedze, riepas, elektrības līnijas balsts, elektrības vadi, skeitborda rampa, divas vieglās automašīnas, dzīvojamās mājas jumts, saimniecības ēkas jumts, palīgtelpa un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, glābēji Tērces ielā Salacgrīvā notvēra dzīvojamā mājā ielīdušu čūsku un palaida to brīvībā mežā, bet Siguldas novada Allažu pagastā un Bauskas novada Codes pagastā no kokiem nocēla kaķus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 42 izsaukumus: 22 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 - uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)