Banner 980x90

Ērģelniece Apkalna un kamerorķestris "Kremerata Baltica" Eiropas koncerttūri sāks Latgales vēstniecībā "Gors"

Rīga, 2.okt., LETA. 4.novembrī plkst.16 Latgales vēstniecībā "Gors" notiks Ivetas Apkalnas un kamerorķestra "Kremerata Baltica" Eiropas koncerttūres atklāšanas koncerts, aģentūru LETA informēja "Gora" Mārketinga nodaļas vadītāja Edīte Husare.

Novembrī Apkalnas un "Kremerata Baltica" Eiropas koncerttūrē iecerēti astoņi koncerti - pirmais izskanēs Rēzeknē, Latvijā, bet pēc tam mūziķi dosies uz Austriju un Vāciju.

Koncerta programmā - Pētera Vaska simfonija "Balsis", Johana Sebastiāna Baha "Čakona" no Partitas nr.2, Lepo Sumera Simfonija stīgām un sitaminstrumentiem un Ērika Ešenvalda opuss ērģelēm un stīgu orķestrim "Okeāna balss".

Husare arī stāstīja, ka Vācijā, izdevniecībā "Berlin Classics", izdots Apkalnas albums "Light & Dark", kas ir pirmais Elbas Filharmonijā ierakstītais ērģeļmūzikas albums. Albumā iekļauti septiņi skaņdarbi, kuru vidū arī divi latviešu komponistu darbi - Aivara Kalēja "Lūgšana" un Lūcijas Garūtas "Meditācija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)