Banner 980x90

Karpu audzētava "Nagļi" ieguldīs 861 000 eiro zivju audzēšanas ceha tehnoloģiskajā līnijā

Rīga, 4.jūl., LETA. Karpu audzētava AS "Nagļi" plāno ieguldīt 860 992 eiro zivju audzēšanas ceha tehnoloģisko līniju piegādē un uzstādīšanā, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Projektu iecerēts īstenot Eiropas Savienības (ES) Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) un Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai (ZRP) pasākumā "Produktīvi ieguldījumi akvakultūrā" līdz 2019.gada 28.oktobrim.

Investīciju projekta īstenošanai izsludinātajā iepirkumu konkursā triju pretendentu vidū par uzvarēju atzīts uzņēmums SIA "Koi Vide".

Jau ziņots, ka uzņēmums pērn EJZF pasākuma "Produktīvi ieguldījumi akvakultūrā" ietvaros sāka rekonstruēt inkubācijas cehu, iegādājoties jaunu tehniku. Šogad inkubācijas ceha rekonstrukciju iecerēts turpināt.

2016.gadā "Nagļi" strādāja ar 316 645 eiro apgrozījumu un 43 838 eiro peļņu, liecina informācija "Firmas.lv".

"Nagļi" atrodas pie Lubāna ezera un ir viena no lielākajām karpu audzētavām Latvijā. Tās pamatdarbības veidi ir karpu un citu dīķu zivju audzēšana un realizācija. Zivsaimniecība izveidota, pārveidojot bijušo padomju saimniecību. Tā apsaimnieko zivju dīķus vairāk nekā 1,8 tūkstošu hektāru platībā. "Nagļi" pamatkapitāls ir 731 094 eiro. Kompānija pieder kopumā 18 akcionāriem, taču tā kā tā ir akciju sabiedrība, tai nav Uzņēmumu reģistram jāsniedz ziņas par īpašniekiem, tāpēc šī informācija var neatbilst patiesībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)