Banner 980x90

Klajā nākusi kolektīvā monogrāfija "Sporta pedagoģija vakar, šodien, rīt"

5.septembrī Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā notika kolektīvās monogrāfijas "Sporta pedagoģija vakar, šodien, rīt" atklāšanas svētki. Monogrāfijā ir apvienotas zinātnisko pētījumu atziņas ar praktisko pieredzi sporta pedagoģijā.

Grāmatā ir apkopota plaša informācija par sporta pedagoģijas attīstību no pirmatnējās sabiedrības līdz mūsdienām un ietver visus vecumposmus no bērnības līdz vecumdienām. Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas docents, Dr.paed. Aivars Kaupužs ir autors monogrāfijas daļai, kas apraksta fizisko aktivitāšu nozīmi senioru vecumā, kā arī sniedz rekomendācijas to veicināšanai.

Kolektīvās monogrāfijas mērķauditorija ir studenti, docētāji, sporta speciālisti un ikviens, kuru interesē veselīgs dzīvesveids.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)