Banner 980x90

Krasta ielas pārbūvei Rēzeknē aizņemsies 2,7 miljonus eiro

Rīga, 25.jūn., LETA. Rēzeknes novada pašvaldība Krasta ielas pārbūvei un jauna posma izbūvei aizņemsies 2 719 764 eiro, lēmusi pilsētas dome.

Ielas pārbūve tiks veikta, kopā ar Ostrovas rajona administrāciju un Pleskavas valsts universitāti īstenojot projektu "Pievilcīga pilsētvide". Pagājušajā nedēļā norisinājusies pirmā projekta darba grupas sanāksme.

Projekts paredz Krasta ielas visā tās garumā - no Pilskalna līdz Krišjāņa Valdemāra ielai - rekonstrukciju. Turklāt no 18.novembra ielas līdz Valdemāra ielai tiks uzbūvēts jauns ielas posms.

Aizņēmumu ieceres īstenošanai pašvaldība vēlas izņemt divos gados. Šogad būs nepieciešami 777 429 eiro, bet nākamgad 1 942 335 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)