Banner 980x90

Kredīti – izvēlies labāko un aizņemies droši

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Kad steidzami vajadzīgi papildu naudas līdzekļi, meklējam piemērotus risinājumus. Viens no tādiem – ātrā kredīta noformēšana.

Droši ātrie kredīti
Ātrie kredīti ir iespēja pie vajadzīgajiem naudas līdzekļiem tikt vien dažu minūšu laikā. Tiem pieteikties var, izmantojot datoru, veicot tajā dažas vienkāršas darbības. Parasti tie ir īstermiņa aizdevumi, kad papildu naudas līdzekļi vajadzīgi uz neilgu laika posmu. 

Šobrīd ātro kredītu tirgus ir ļoti plašs, tādēļ katrs var izvēlēties labāko risinājumu tieši savai situācijai. Tomēr, meklējot labāko aizdevumu, jāpievērš uzmanība ne tikai izdevīgumam, bet arī tam, cik uzticams ir konkrētais aizdevējs. Pirms kredīta noformēšanas pārliecinies, ka aizdevējam ir derīga licence ātro aizdevumu izsniegšanai. Tā ir garantija, ka kredītkompānija strādā saskaņā ar LR likumdošanu.

Kādēļ aizdevumi internetā ir tik iecienīti?
Nenoliedzami, ātrie kredīti svin savu uzvaru – to popularitāte tikai turpina pieaugt. Kas ir tie faktori, ko kredītņēmēji novērtē visvairāk? 
- Lai noformētu aizdevumu, nav vajadzīgs pat iziet no mājas.
- Kredīta noformēšanai nav jāsniedz skaidrojumi, kādam mērķim tas tiks tērēts.
- Lai saņemtu aizdevumu, nav vajadzīga ķīla un galvojums.
- Tas ir ātrs un ērts risinājums visdažādākajās situācijās.
- Aizdevējs nodrošina konfidencialitāti un personas datu aizsardzību.
- Pieejamas dažāda apmēra summas.

Kā aizņemties?
Noformēt kredītu ir ātri, droši un ērti, tomēr jārēķinās ar aizdevēju izvirzītajām prasībām. Ātrie kredīti pieejami:
- sākot ar 18 gadu vecumu. Lai gan liela daļa aizdevēju savus pakalpojumus piedāvā Latvijas Republikas iedzīvotājiem no 20 gadiem;
- ja ir atbilstošs ienākumu līmenis;
- ja kredītvēsture ir pozitīva.

Ja atbilsti šiem kritērijiem, vari pieteikties aizdevumam. Vispirms jāreģistrējas aizdevēja mājaslapā, norādot visu prasīto informāciju.

Jārēķinās, ka uz aizdevēja bankas kontu vajadzēs pārskaitīt arī vienu eiro centu. Tas vajadzīgs drošības nolūkos, lai aizdevējs visdrošākajā veidā pārliecinātos par norādīto datu pareizību. Kad tas izdarīts, atliek aizpildīt pieteikumu un nosūtīt to kredītdevējam. Tas tiks izskatīts dažu minūšu laikā – ar nosacījumu, ka pieteikums tiks saņemts aizdevēja darba laika ietvaros. Pozitīva lēmuma gadījumā naudu savā bankas kontā saņemsi jau pavisam drīz.

Cik svarīga ir atbildīga aizņemšanās?
Ātrie kredīti, lai arī salīdzinoši vienkārši noformējami, tomēr ir atbildība. Tos svarīgi ņemt ar pārliecību, ka būs iespējams tos atmaksāt līgumā noteiktajā laikā. Ja aizņēmuma summu tomēr nespēj savlaicīgi atdot, vari izmantot kredīta atmaksas termiņa pagarināšanas iespēju. Pretējā gadījumā tiek aprēķināti soda procenti par katru kavēto dienu. Ja līguma nosacījumi netiek pildīti, kredītdevējs patur iespējas vērsties pie parādu piedzinēju kompānijā, kā arī tiesā. Tādā gadījumā tiks sabojāta kredītvēsture, kas var sarežģīt turpmāko kredīta un līzinga saņemšanu. 

Jebkurš aizdevums ir finansiālas saistības, tādēļ svarīgi aizņemties pārdomāti, saskaņojot vēlmes ar iespējām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)