Banner 980x90

"Latgales dārzeņu loģistikas" apgrozījums pērn audzis par 32%

Dārzeņu audzētāja "Mežvidi" īpašnieces SIA "Latgales dārzeņu loģistika" pagājušajā gadā strādāja ar 848 907 eiro apgrozījumu, kas ir par 32% vairāk nekā gadu iepriekš.

Rīga, 15.aug., LETA. Dārzeņu audzētāja "Mežvidi" īpašnieces SIA "Latgales dārzeņu loģistika" pagājušajā gadā strādāja ar 848 907 eiro apgrozījumu, kas ir par 32% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 37,5% - līdz 277 868 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn "Latgales dārzeņu loģistika" turpināja attīstību, būtiski palielinot apgrozījumu un samazinot zaudējumus, ko lielā mērā veicināja veiktie ieguldījumi energoefektīvas augu gaismošanas sistēmas pilnveidē. Uzlabojās arī uzņēmuma darbības rentabilitātes rādītāji. Tāpat kompānijas vadība atzīst - ņemot vērā, ka ziemas siltumnīcu kompleksa "Mežvidi" siltumenerģijas piegādātājs "JE enerģija" šā gada martā atjaunoja savas biomasas koģenerācijas elektrostacijas darbību koģenerācijas režīmā, kļuva iespējams nodrošināt optimālu siltuma daudzuma piegādi siltumnīcām, nodrošinot labākus ražības un ražas kvalitātes rādītājus nākotnē. Šogad kompānija plāno turpināt realizēt "Mežvidu" siltumnīcu kompleksa otrās kārtas projektu, kas paredz vairāk nekā divas reizes paplašināt esošās tomātu audzēšanas platības un būtiski kāpināt uzņēmuma darbības rentabilitāti. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Latgales dārzeņu loģistika" 2017.gadā strādāja ar 643 025 eiro apgrozījumu un 444 493 eiro zaudējumiem. Uzņēmums "Latgales dārzeņu loģistika" ir reģistrēts 2007.gadā, un tā pamatkapitāls ir 5,568 miljoni eiro. Kompānija pieder SIA "ACIV" (76,87%), SIA "Je Enerģija" (23%), Edgaram Romanovskim (0,11%) un SIA "Aiva G" (0,01%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)