Banner 980x90

Latgales vēstniecībā "Gors" pirmo reizi koncertēs Boriss Grebenšikovs

Jelgava, 7.sept., LETA. Sestdien, 15.septembrī, Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", pirmo reizi viesosies Boriss Grebenšikovs un rokgrupa "Akvarium", aģentūru LETA informēja Gora Mārketinga nodaļas vadītāja Edīte Husare.

Koncertā skanēs gan jau labi zināmās grupas dziesmas, gan jaunā programma "Laiks N" ("Vremja N"). "Gorā" uzstāsies grupas "Akvarium" paplašinātais sastāvs. Līdzās grupas līderim Grebenšikovam un "Akvarium" pamatdalībniekiem uz skatuves būs Aleksejs Zubarevs, Igors Timofejevs un Gļebs Grebenšikovs.

Darbs pie Grebenšikova jaunā albuma "Laiks N" ildzis no 2015. līdz 2018.gadam gan Londonā, gan Sanktpēterburgā un Losandželosā, kā arī atsevišķu dziesmu daļas ierakstītas Izraēlā, Bulgārijā un Ukrainā. Albuma ierakstā piedalījušies četri "Akvarium" pamatsastāva dalībnieki, bet loma tikusi albuma producentam Stīvam Džonsam, kurš strādājis ar Mobiju, "Daft Punk", "Chemical Brothers" un daudziem citiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)