Banner 980x90

Lieliskas teltis labiem pasākumiem

Sākoties siltajam laikam un vasaras pikniku sezonai, neatņemama sastāvdaļa ir dažādi pasākumi brīvā dabā. Lai šādi pasākumi izdotos, visiem būtu ērti un patīkami, ļoti svarīgi ir padomāt par to, lai vide būtu iekārtota ērti un radoši. Viena no lietām, kas noteikti ir nepieciešama, ir teltis vai nojumes.

Akurats.lv ir uzņēmums, pie kā telšu noma pieejama ar ļoti izdevīgiem nosacījumiem. Akurats.lv telšu noma ir īpaši iecienīta dažādu uzņēmumu vidū, jo šeit pieejamās teltis un nojumes ir ērti izmantojamas gan gadatirgos, gan pilsētas svētkos, uzņēmumu pasākumos, piemēram, sporta svētkos. Šī uzņēmuma nojumes izmantotas arī tādos apjomīgos pasākumos kā vasaras mūzikas festivāli un Dziesmu svētki.

Ideāli ir tas, ka telšu noma pie Akurats.lv klientam piedāvā pilnu pakalpojuma klāstu. Tas nozīmē, ka klientam nepieciešamais inventārs tiks gan iznomāts par izdevīgu cenu, gan piegādāts notikuma vietā, gan arī uzstādīts, iekļaujoties noteiktajos termiņos. Protams, pēc attiecīgā pasākuma Akurats.lv komanda nojumes arī nojauc un atkal nogādā atpakaļ. Tas nozīmē, ka, pasūtot telti, vienīgais, par ko klientam būtu jādomā, ir telts atrašanās vieta un telts lielums. 

Ja runā par lielumiem, tad jāsaka, ka telšu noma pie Akurats.lv apkopo tiešām plašu klāstu. Ir pieejamas dažādu izmēru un formu nojumes, kopumā 11 dažādu veidu. Tās pieejamas gan ar plastmasa vai koka grīdu, gan bez grīdas, atkarībā no katra klienta prasībām. Tāpat jāpiemin, ka teltis un nojumes ir iespējams pasūtīt gan ar sienām, gan bez, ar logiem, ar galdiem, krēsliem un cita veida papildus aprīkojumu. Ideāli ir arī tas, ka telšu izmēri ir tik tiešām lielā amplitūdā, kas nozīmē, ka piemērotu telts izmēru atradīs ikviens. Akurats.lv telšu noma piedāvā teltis un nojumes, sākot ar deviņiem līdz pat 1500 kvadrātmetriem. 

Jāpiemin arī tas, ka Akurats.lv speciālisti labprāt sniedz konsultācijas saviem klientiem par to, kādu telti vai nojumi attiecīgajam pasākumam izvēlēties. Tas nozīmē, ka arī tad, ja īsti nav skaidrs, kas kādam pasākumam ir nepieciešams, tad Akurats.lv ar to noteikti palīdzēs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)