Banner 980x90

Lūznavas muižas parkā stādīs 100 ozolu mežu

Daugavpils, 29.marts, LETA. Nākamnedēļ, 9.aprīlī, Rēzeknes novadā esošā Lūznavas muiža, turpinot gatavošanos Latvijas simtgadei, rīkos 100 ozolu meža stādīšanas pasākumu muižas parkā, aģentūru LETA informēja Lūznavas muižas kultūras projektu vadītāja Inga Drele.

Plkst.11 visi ozolu meža stādīt gribētāji būs aicināti pulcēties pie Lūznavas muižas uz ozolu meža stādīšanas talkas atklāšanu. Pasākuma dalībnieki aicināti ņemt līdzi darbarīkus - lāpstas un cimdus. Pēc stādīšanas ap plkst.12 talciniekus gaidīs garda zupa un silta tēja.

Ozolu stādīšana turpinās iniciatīvas "Simtozolu meži simtgadu Latvijai" norises, kas aizsākās pērnā gada aprīlī ar ozolu mežam paredzētās vietas sakopšanu un pirmā ozola simbolisku iestādīšanu.

Akcijas "Simtozolu meži simtgadu Latvijai" mērķis ir iestādīt ozolu birzis vai alejas vismaz 100 vietās ar vismaz 100 ozoliem katrā par godu nākamgad atzīmējamajai Latvijas Valsts neatkarības simtajai gadadienai. Akcijas iniciatori ir Latvijas Universitātes Atturības un veselības izglītības veicināšanas biedrība, Valsts Izglītības un satura centrs un Rugāju novada vidusskola.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)