Banner 980x90

LZS Viļānos lems par balsu pirkšanas lietā apsūdzētā Kozuļa izslēgšanu

Saistībā ar publiski izskanējušo informāciju Latvijas Zemnieku savienības (LZS) Viļānu nodaļa piektdien, 20.februārī, vai tuvākajās dienās lems par sava biedra Andra Kozuļa izslēgšanu no partijas, aģentūrai LETA sacīja LZS priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Latgales tiesas apgabala prokuratūras prokurors tiesai nodevis krimināllietu, kurā apsūdzētas divas personas saistībā ar apzinātu desmit vēlētāju balsu uzpirkšanu 12.Saeimas vēlēšanās. Latvijas Radio vēsta, ka starp apsūdzētajiem ir Saeimas deputāta Dzintara Zaķa (V) draugs, Viļānu novada deputāts un uzņēmējs Andris Kozulis.

Brigmanis norādīja, ka viņam šī situācija ir pārsteigums. Viņš balsu pirkšanu, kurā apsūdzēts Kozulis, vērtē kā nepieļaujamu, un politiskais spēks šo situāciju risinās ar "visu bardzību". Kozulis neesot aktīvs LZS biedrs, piebilda politiķis.

Jāatzīmē, ka Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma" ziņoja, ka Drošības policija (DP) saistībā ar iespējamo balsu pirkšanu par labu deputātam Zaķim veikusi kratīšanu pie uzņēmuma "Vlakon" īpašniekiem Aļonas un Andra Kozuļiem. Raidījums arī norādīja, ka Zaķis savu draudzību ar Andri un Aļonu Kozuļiem neafišē, bet arī nav noliedzis.

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)