Banner 980x90

Mājokļa labiekārtošana tagad būs daudz vienkāršāka, ja izvēlēsies patēriņa kredītu

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Esat gatavi beidzot piepildīt savus sen lolotos sapņus? Nekas nevar palīdzēt tik ātri un ērti kā patēriņa kredīts, jo nebūs jālūdz aizdevumu draugiem un ģimenei, kā arī darba devējam, tāpēc neviens pat nenojautīs, ka Jums nedaudz pietrūka remontam.

Varēsiet visu darīt nesteidzīgi, jo naudas atmaksa ir nesteidzīgs process, proti, termiņš var sasniegt pat 60 mēnešus, bet tas atkarīgs no summas un Jūsu iespējām. Nedrīkst nepieminēt to, ka aizdevuma pieteikuma anketā nav jānosaka galveno mērķi, kam vajadzīga izvēlētā naudas summa un kur tā tiks iztērēta, tāpēc debitors varēs rīkoties kā vien pats vēlas. Ir ļoti garš saraksts ar lietām, kas spēj pārliecināt un iepriecināt aizņēmējus, viena no tām ir, ka nevajag ne ķīlu, ne galvojumu. Jums nebūs pat jāiedomājas par to – viss būs elementāri!

Kredītu sniedzēji brīvi nosaka paši savus likumus, kas jāievēro esošajiem un topošajiem klientiem, izraugoties viņu piedāvājumus, tomēr pats galvenais ir sniegt informāciju par personas datiem, dokumentiem, kas parāda ikmēneša ienākumu regularitāti. Šādus darījumus nebanku kreditori piedāvā līdz pat 5 gadiem, turklāt aizdevuma summa, ko var saņemt ir līdz pat vairākiem tūkstošiem eiro dažādās kompānijās. Klients ir tiesīgs izraudzīties pats sev vislabāk piemēroto piedāvājumu, raugoties gan uz termiņu, gan summu, gan arī uz tik ļoti svarīgo procentu likmi. Šī likme paliks nemainīga no līguma parakstīšanas brīža, līdz pat brīdim, kad beidzas atmaksas periods, tāpēc nebūs jāraizējas par pēkšņām problēmām, kuru iemesls varētu būt Jūsu finansiālais stāvoklis.

Dažas no kompānijām noteikušas, ka pieļaujamais kreditora vecums ir no 18 gadiem, savukārt, citām tas ir no 21 gada. Svarīgi saglabāt labu kredītvēsturi un attiecības ar konkrēto uzņēmumu, lai nerastos domstarpības, kas varētu traucēt turpmākajai sadarbībai. Noteikti jāpiemin fakts, ka šāda veida kredītsaistības diez gan pamatīgi atšķiras no īstermiņa aizdevumiem, tāpēc nedrīkst aizmirst, ka šie prasa daudz lielāku atbildību un plānošanu. Daļa nebanku kreditoru piedāvā arī lielisku pirmo  iespēju – bezprocentu kredītu –, tomēr tas atkarīgs no izvēlētās kompānijas. Naudu Jūs varat saņemt aptuveni pusstundas vai dienas laikā, tomēr var būt arī citi gadījumi, kad jānoformē vēl kādi papildus dokumenti un prasības no aizdevēja, kas, iespējams, paildzinās saņemšanas procesu, līdz kreditors būs pilnībā gatavs izlemt, vai ir vērts uzņemties saistības ar konkrēto klientu.

Principā vienmēr tiek pārbaudīti tieši pēdējo trīs mēnešu ienākumi, jo tie atspoguļo šī brīža situāciju. Ļoti būtiski atcerēties, ka viss būs iespējams tikai tad, ja ienākumi būs vismaz 150-200 eiro mēnesī (pēc nodokļu apmaksas). Aizņemieties atbildīgi un izvērtējiet atmaksas iespējas. Kārtīgi visu pārdomājiet, izvēlieties sev labāko un Jūsu mājoklis pavisam drīz spēs aizraut elpu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)