Banner 980x90

Nākamnedēļ Rēzeknē notiks pilsētas lielās egles iedegšanas svētki

Daugavpils, 1.dec., LETA. Nākamnedēļ, 9.decembrī, plkst.18 Rēzeknē, Festivāla parkā, sāksies pilsētas lielās egles iedegšanas svētki, aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Pasākumā ciemosies Rūķis un Laimes lācis, kuriem palīgā steigsies Rēzeknes sākumskolas meiteņu vokālais ansamblis "Noskaņa", Rēzeknes bērnu deju kolektīvs "Dziguči", Rēzeknes valsts poļu ģimnāzijas vokālais ansamblis un Rēzeknes 5.vidusskolas popgrupa "Šurumburums".

Svētku eglītes iedegšanas svētkos Ziemassvētku ciematiņā darbosies tirdziņš un Ziemassvētku vecīša namiņš, kur varēs satikt pašu Ziemassvētku vecīti, bet Festivāla parkā, zoosētā varēs priecāties par trušiem un kazām.

Eglītes svētku gaitā norisināsies arī Ziemassvētku labdarības akcija - tirdziņš "Sasildīsim mazās ķepiņas!", kurā tiks vākti līdzekļi dzīvnieku patversmes iemītniekiem.

Tradicionāli plkst.18 pie lielās egles satiksies Rēzeknes čaklākie lasītāji, kuri ir iesaistījušies Bibliotēku lasīšanas akcijā "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)