Banner 980x90

Naktī ugunsgrēkā Rēzeknē gājis bojā cilvēks

Rīga, 28.jūn., LETA. Aizvadītajā naktī ugunsgrēkā Rēzeknē gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece.

Plkst.2.38 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz kādu dzīvojamo māju Rēzeknē, kur bija izcēlies ugunsgrēks. Vēl pirms VUGD Rēzeknes daļas ugunsdzēsēju ierašanās kāds pretējā mājā dzīvojošs ugunsdzēsējs, kurš tobrīd atpūtās no darba brīvajā laikā, bija pamanījis kaimiņu mājā notiekošo nelaimi un steidzās palīgā, sākot cilvēku glābšanas un evakuācijas darbus.

VUGD Rēzeknes daļas ugunsdzēsēji glābēji, ierodoties notikuma vietā, izmantoja glābšanas maskas un izglāba trīs cilvēkus, kā arī vienu suni. No piedūmotajām telpām tika evakuēti septiņi cilvēki, bet viens cilvēks gāja bojā.

Plkst. 6.08 ugunsgrēks tika pilnībā likvidēts, un tā degšanas platība bija 25 kvadrātmetri.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 27.jūnija plkst.6.30 līdz 28.jūnija plkst.6.30, VUGD saņēma 88 izsaukumus - 16 uz ugunsgrēku dzēšanu un 60 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinoši.

Plkst.11.07 VUGD saņēma izsaukumu uz Ogri, kur sabiedriskā ēkā dega fritieris. Jau pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 20 cilvēki, bet cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst.12.14 ugunsgrēks tika likvidēts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)