Banner 980x90

Nedēļu pirms vēlēšanām Rēzeknē rīkotais festivāls "Sevenhills 2017" pašvaldībai izmaksās 87 000 eiro

Daugavpils, 15.maijs, LETA. IV starptautiskā mākslas un mūzikas festivāla "Sevenhills 2017" rīkošana Rēzeknē nedēļu pirms vēlēšanām pašvaldībai izmaksās 87 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa, liecina Rēzeknes pilsētas pašvaldības Iepirkumu komisijas paziņojums.

Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra rīkotajā iepirkumā "IV starptautiskā mākslas un mūzikas festivāla "Sevenhills 2017" Rēzeknē nodrošināšana no 2017.gada 26.maija līdz 27.maijam'" uzvarēja SIA "Volume", kas bija arī vienīgais pretendents.

Jau vēstīts, ka nedēļu pirms pašvaldību vēlēšanā Rēzeknē tiks organizēts bezmaksas koncerts, kurā uzstāsies Laima Vaikule, grupa "Majakovskij" (Krievija) un "Carnival Youth".

Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece aģentūrai LETA iepriekš apgalvoja, ka festivāls "Seven Hills", kura ietvaros notiks koncerti, maija beigās notiekot regulāri un regulāri ieeja esot bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)