Banner 980x90

Neizdodas izvēlēties SIA "Rēzeknes namsaimnieks" vadītāju

Daugavpils, 22.janv., LETA. Bez rezultātiem noslēdzies atklātais konkurss uz vakanto SIA "Rēzeknes namsaimnieks" valdes locekļa amatu, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Konkursu uz vakanto SIA "Rēzeknes Namsaimnieks" vadītāja amatu Rēzeknes pilsētas dome izsludināja pērn novembra sākumā. Tam pieteicās astoņi pretendenti. Izvērtējot saņemtos pieteikumus, konkursa komisija četriem pretendentiem piedāvāja sagatavot SIA "Rēzeknes Namsaimnieks" attīstības koncepciju tuvākajiem gadiem un uzaicināja viņus uz darba interviju.

Ņemot vērā kandidātu darba pieredzi, viņu zināšanas un prasmes, uzņēmuma attīstības redzējumu, arī vairākus citus aspektus, konkursa komisijas locekļi bija vienisprātis, ka neviens no pretendentiem pietiekamā līmenī neatbilst prasībām, lai varētu uzņemties SIA "Rēzeknes Namsaimnieks" vadību.

Lai izvēlētos vadītāju SIA "Rēzeknes namsaimnieks", pašvaldībā plānots izsludināt atkārtotu konkursu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)