Banner 980x90

Noslēgsies Rēzeknes novada Silmalas pirmsskolas izglītības iestādes rekonstrukcijas projekts

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 14.jūlijā, plkst.13.00 ar svinīgu ceremoniju noslēgsies Rēzeknes novada Silmalas pirmsskolas izglītības iestādes rekonstrukcijas projekts, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

Pasākumā piedalīsies ASV vēstnieces Latvijā vietniece Šārona Hadsone-Dīna, ASV Gaisa spēku Nacionālās gvardes un Latvijas Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji, kā arī Rēzeknes novada domes priekšsēdētājs Monvīds Švarcs un citi.

ASV Bruņoto spēku virspavēlniecība Eiropā sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā un Rēzeknes novada domi civilmilitārās sadarbības projektā veica Silmalas bērnudārza renovāciju - jumta un fasādes siltināšanas darbus, kā arī durvju nomaiņu.

Bērnudārza renovēšanu šā gada vasarā veica ASV un Latvijas militārie inženieri sadarbībā ar Rēzeknes novada domi un vietējiem uzņēmējiem. Karavīriem tā ir lieliska iespēja uzlabot un attīstīt praktiskās darba prasmes, vienlaikus veicot darbu sabiedrības labā. Projekts, ko 2014.gadā iesniedza Rēzeknes novada dome, no ASV Bruņoto spēku virspavēlniecības Eiropā Civilās sadarbības programmas saņēma vairāk nekā 150 000 ASV dolāru (135 110 eiro) fasādes siltināšanas darbiem, savukārt Rēzeknes novada dome par saviem līdzekļiem veica jumta siltināšanas darbus.

Līdzīgi projekti jau vairākus gadus tiek realizēti arī citviet Latvijā, tostarp tikusi veikta jumta nomaiņa un siltināšana Ogres 1.vidusskolā, logu nomaiņa Alūksnes ģimnāzijā, žoga uzstādīšana ap Ādažu vidusskolu, kā arī Naujenes bērnunama rekonstrukcija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)