Banner 980x90

Noslēgušās Rēzeknes izglītības iestāžu sacensības telpu futbolā

Trešdien, 6.februārī, 10.-12.klašu komandas Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta namā noslēdza Rēzeknes pilsētas izglītības iestāžu 2012./2013.m.g. sacensības telpu futbolā, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Vecākajā grupā piedalījās piecas komandas, kuras izspēlēja spēles katra ar katru pēc apļa sistēmas.

Turnīra noslēguma tabula:
* 1.vieta - Rēzeknes 5.vsk., 12 punkti;
* 1.vieta - Rēzeknes 1.vsk., deviņi punkti;
* 1.vieta - Rēzeknes VĢ, seši punkti;
* 1.vieta - Rēzeknes 6.vsk., viens punkts;
* 1.vieta vRēzeknes 2.vsk., viens punkts.

Kā Rezekne24.lv norādīja Svilāne, par uzvarētājiem telpu futbolā 10.-12.klašu grupā kļuva Rēzeknes 5.vidusskolas audzēkņi Uģis Kļaviņš, Ingars Kurmis, Vitālijs Aguls, Rolands Jierkis, Aigars Smirnovs, Edgars Vjalkins, Vladislavs Petrovs un Arvils Neško skolotājas Marinas Ludboržas vadībā, otrajā vietā Rēzeknes 1.vidusskolas jaunieši, trešajā vietā – Rēzeknes Valsts ģimnāzijas audzēkņi.

Telpu futbola kopvērtējumā ceļojošo kausu šajā mācību gadā izcīnīja Rēzeknes 5.vidusskola, kura kopā sakrāja 41 punktu, otrajā vietā Rēzeknes 1.vidusskola ar 27 punktiem, trešajā vietā Rēzeknes 6.vidusskolas ar 26 punktiem, ceturtajā vietā Rēzeknes valsts poļu ģimnāzija ar 18 punktiem, piektajā vietā Rēzeknes 2.vidusskola ar 14 punktiem, sestajā vietā Rēzeknes 6.vidusskola ar astoņiem punktiem, septītajā vietā Rēzeknes Valsts ģimnāzija ar pieciem punktiem, astotajā vietā Rēzeknes 4.vidusskola ar trīs punktiem un devītajā vietā Rēzeknes katoļu vidusskola ar vienu punktu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)