Banner 980x90

papildināta - Uz Rēzeknes šosejas netālu no Viļāniem avārijā gājis bojā cilvēks un aizdedzies degvielas vedējs

(Ar jaunāko informāciju papildināta visa ziņa.)

Rīga, 9.okt., LETA. Uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza pie Subinaites Sakstagala pagastā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gājis bojā cilvēks un aizdegusies degvielas pārvadāšanas mašīna, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova skaidroja, ka negadījumā iesaistīta kravas mašīna un vieglais transportlīdzeklis "Chrysler". Sadursmē gājusi bojā vieglās automašīnas pasažiere, 1948.gadā dzimusi sieviete. Savukārt abu transportlīdzekļu vadītāji - 1994. un 1954.gadā dzimušie - nogādāti slimnīcā.

Notikuma vietā notikusi degvielas noplūde un ir bloķēta satiksme, liecina "Latvijas Valsts ceļu" publicētā informācija. Belova klāstīja, ka VP vēl turpina darbu avārijas vietā.

Notikuma aculiecinieki sociālajā vietnē "Twitter" publicējuši attēlus, kuros redzams degošais degvielas vedējs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)