Banner 980x90

Par godu Zinību dienai Rēzeknē darbosies "Senā skola muzejā"

Rīga, 30.aug., LETA. 3.septembrī no plkst.10 līdz 16 Latgales Kultūrvēstures muzejā Rēzeknē notiks Zinību dienai veltīts pasākums "Senā skola muzejā", aģentūru LETA informēja muzeja direktores vietniece zinātniskajā darbā Ineta Atpile-Jugane.

Muzejā būs iespēja iejusties attiecīgā laikmeta noskaņās un uzzināt, kā bērni mācījās skolā 19. un 20.gadsimta pirmajā pusē. Pasākumā varēs iepazīties ar 19.gadsimta latgaliešu autoru, grāmatu pārrakstītāju rokrakstu paraugiem, dažādām 20.gadsimta mācību grāmatām, fotogrāfijām. Tāpat skolēni varēs rēķināt seno svaru un mēru sistēmā, rakstīt ar tinti un spalvu, nofotografēties pie 20.gadsimta 80.gadu skolēnu skolas formastērpiem un piedalīties citās aktivitātēs.

Pasākums apmeklētājiem ir bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)