Banner 980x90

Pašvaldības aptauja: Lielākā daļa rēzekniešu atbalsta jaunu daudzdzīvokļu namu būvniecību

Rīga, 12.marts, LETA. Lielākā daļa rēzekniešu atbalsta jaunu daudzdzīvokļu namu būvniecību, atsaucoties uz pašvaldības veiktās aptaujas datiem, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Lai izzinātu iedzīvotāju viedokli, kā arī veicinātu iedzīvotāju līdzdalību pilsētas sabiedriskajā dzīvē un sekmētu sadarbību ar pašvaldību, dome līdz 1.aprīlim aicina iedzīvotājus iesaistīties aptaujā par jaunu dzīvojamo namu būvniecību. Tostarp aptaujā rēzeknieši aicināti novērtēt, vai jauns daudzdzīvokļu nams būtu jābūvē pašvaldībai.

Līdz šim aptaujā piedalījušies 290 iedzīvotāji, no kuriem 85% uzskata, ka dzīvojamo namu tehniskais stāvoklis Rēzeknē nav apmierinošs, līdz ar ko 79% iedzīvotāju atbalsta jaunu daudzdzīvokļu namu būvniecību. Padziļinātu aptaujas rezultātu analīzi pašvaldība publiskos pēc 1.aprīļa, kad tā būs noslēgusies.

Anketa ir anonīma un atbildes tiks izmantotas statistikas gūšanas nolūkos. Lai sniegtu viedokli, anketu var aizpildīt tiešsaistē pašvaldības mājaslapā vai arī pašvaldības izdevumā "Rēzeknes Vēstnesis", iesniedzot aizpildīto anketu domes Iedzīvotāju apkalpošanas centrā.

Jau vēstīts, ka Rēzeknē plānota īres nama būvniecība. Izdevumus pašvaldība plāno segt, ņemot kredītu, ko vēlāk varētu atmaksāt no iekasētajiem līdzekļiem par dzīvokļu īri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)