Banner 980x90

Pēc iedzīvotāju sūdzībām par nesakoptām ietvēm Rēzeknē dome apsaimniekotājam piemēro 900 eiro sodu

Rīga, 24.janv., LETA. Pēc iedzīvotāju sūdzībām par nenotīrītām ietvēm Rēzeknē dome apsaimniekotājam - SIA "Clean R" - piemērojusi 900 eiro līgumsodu, aģentūru LETA informēja domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Pašvaldība, reaģējot uz iedzīvotāju sūdzībām par trotuāru tīrīšanu ziemas periodā, pārbauda norādītās adreses un risina problēmas ar ietvju apsaimniekotāju. Taču pašvaldība novērots, ka diezgan bieži informācija par laikus nesakoptiem vai vispār netīrītiem trotuāriem nenonāk līdz pašvaldībai. Tāpēc pilsētnieki informāciju ar precīzām adresēm, bet vislabāk ar fotogrāfijām aicināti sūtīt domes Pilsētas saimniecības pārvaldes speciālistiem.

Pozņakovs apgalvoja, ka visa informācija tiks pārbaudīta un apkopota, bet uzņēmumam "Clean R" jau piemērotas soda sankcijas par līguma noteikumu neievērošanu 900 eiro apmērā.

Līgums ar "Clean R" par koplietošanas teritoriju apkalpošanu un uzturēšanu noslēgts par 2,1 miljoniem eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, un tas ir spēkā līdz februāra vidum. Pašlaik ir izsludināts jauns konkurss par pilsētas teritoriju uzturēšanu, un pašvaldībā sola, ka iepriekšējie darba rezultāti, slēdzot jaunu līgumu, tiks ņemti vērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)