Banner 980x90

Policija meklē Rēzeknē no īslaicīgās aizturēšanas vietas pastaigu laukuma aizbēgušu vīrieti

Daugavpils, 9.okt., LETA. Policija meklē Rēzeknē no Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes īslaicīgās aizturēšanas vietas pastaigu laukuma aizbēgušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par mantiska rakstura noziegumiem.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova, 1985.gadā dzimušais Pjotrs Fjodorovs tiek turēts aizdomās par vairāku zādzību izdarīšanu no veikaliem vairāk nekā desmit epizodēs. Aizdomās turamais 7.oktobrī ap plkst.12 aizbēga no īslaicīgās aizturēšanas vietas pastaigu laukuma.

Pašlaik notiek vīrieša meklēšana, tiek pārbaudīti transportlīdzekļi. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, vīrietis, visdrīzāk, atrodas Rēzeknē vai Rēzeknes novadā, taču pastāv iespējā, ka viņš varētu slēpties arī citu pilsētu vai novadu teritorijā.

Policija pateicas iedzīvotājiem, kuri jau snieguši informāciju par meklējamo personu, kā arī aicina atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par bēgļa atrašanās vietu, vai jebkāda cita informācija. Informēt policiju iespējams, zvanot pa tālr. 646 03500, 654 03302, 110, vai vēršoties tuvākajā policijas iestādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)