Banner 980x90

Rēzeknē apvidus automašīnas spridzināšana varētu būt saistīta ar biznesa interesēm

Rīga, 11.apr., LETA. Rēzeknē vakar notikusī apvidus automašīnas spridzināšana varētu būt saistīta ar biznesa interesēm, paziņojumā presei norāda Valsts policija.

Vakar policija saņēma informāciju, ka Rēzeknē, Maskavas ielā, kādas daudzdzīvokļu mājas pagalmā pirms brīža noticis "BMW X5" markas automašīnas sprādziens.

Latgales reģiona pārvades policisti, ierodoties notikuma vietā, veica visas nepieciešamās darbības, lai nodrošinātu apkārtējo iedzīvotāju drošību. Apsekojot notikuma vietu, policisti konstatēja, ka automašīnas sprādziena viļņa radītie bojājumi nav pārāk lieli - bojāts vien transportlīdzekļa bampers un tuvējā dzīvokļa loga stikli. Neviena persona tajā nav cietusi.

Bojātās automašīnas motortelpā likumsargi konstatēja aizdomīgu priekšmetu. Notikuma vietā ieradās arī Valsts policijas specvienība "Omega", lai veiktu detalizētākas pārbaudes.

Par notikušo Valsts policijā sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu.

Tālāka šīs lietas virzība nodota Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldei.

Policija noskaidrojusi automašīnas īpašnieku un pēc pašreiz policijas rīcībā esošās informācijas, kā viena no galvenajām notikušā versijām izvirzījusi, ka notikums varētu būt saistīts ar biznesa interesēm.

Policija uzsver, ka parasti šādi incidenti visbiežāk saistāmi ar personiskiem motīviem vai profesionālo darbību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)