Banner 980x90

Rēzeknē atklās pasākumu "Daugavas loki ceļā uz UNESCO pasaules mantojuma sarakstu"

Rīga, 19.janv., LETA. Šodien plkst.10 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTU) bibliotēkas lasītavā notiks izstādes atklāšanas pasākums "Daugavas loki ceļā uz UNESCO pasaules mantojuma sarakstu", kas notiks sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldes Latgales reģionālo administrāciju.

Pasākuma laikā paredzēta iepazīšanās ar fotoizstādi "Zili zaļā galerija", pārvaldes Latgales reģionālās administrācijas dabas izglītības darba speciālistes Irēnas Brolišas prezentācija par Daugavas, Latvijas likteņupes, dabas vērtībām un lomu saimnieciskajā un kultūras dzīvē, aģentūru LETA informēja RTA Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Klātesošie varēs piedalīties arī dabas izziņas aktivitātēs.

Izstāde "Zili zaļā galerija" līdz 28.februārim būs apskatāma RTA bibliotēkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)