Banner 980x90

Rēzeknē būs skatāma mākslinieka Ostapceva personālizstāde "Latgales zelta druvas"

Daugavpils, 6.apr., LETA. Nākamnedēļ, 11.aprīlī, plkst.15 Rēzeknē, Latgales Kultūrvēstures muzejā notiks mākslinieks Pāvela Ostapceva personālizstādes "Latgales zelta druvas" atklāšana un tikšanās ar autoru, aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Ostapcevs, svinot savu 60 gadu jubileju, rēzekniešiem un pilsētas viesiem muzeja izstāžu zālēs sarūpējis plašu gleznu izstādi un albumu kā vētījumu laikam – pagātnei, tagadnei un nākotnei.

Mākslinieks vēlreiz un vēlreiz ar savu radošo darbu parāda un atgādina līdzcilvēkiem "ar ko mēs te - Latgalē - esam bagāti", izstādei doto nosaukumu attiecinot ne tikai uz smago vārpu zeltu rudenīgā druvā, bet arī uz cilvēku sirds dāsnumu, labestību un dzīvot prieku. Mākslinieks aicina ieraudzīt bagātību tur, kur Dievs katram ir licis būt, darboties un radīt.

Ostapceva personālizstādes "Latgales zelta druvas" Latgales Kultūrvēstures muzejā būs apskatāma līdz 8.maijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)