Banner 980x90

Rēzeknē būs skatāma Rožu izstāde

Daugavpils, 1.jūn., LETA. Šodien Rēzeknē, Latgales Kultūrvēstures muzejā tiks atklāta Rožu izstāde, aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Izstādē varēs apskatīt un pasmaržot vairāk nekā 100 dažādu šķirņu rozes, baudīt rožu krāsu nianses un iegādāties to stādus. Pieredzējuši speciālisti no stādu audzētavas SIA "Latroze" dalīsies padomos par rožu audzēšanu un kopšanu.

Rožu izstāde, kas tiek rīkota jau septīto gadu pēc kārtas, Rēzeknē simboliski atdzīvinās senu leģendu par princesi Rozi, kas mitinās pilskalna dzīlēs.

Rožu burvību krāsās un smaržās izstādē Latgales Kultūrvēstures muzejā varēs baudīt līdz 4.jūnijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)