Banner 980x90

Rēzeknē diskutēs par cilvēka cienīgas dzīves nodrošināšanu Latvijas reģionos

Daugavpils, 15.sept., LETA. Šodien plkst.10 Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 93 notiks biedrības "EAPN - Latvia" rīkota diskusija par izpratnes veidošanu par cilvēka cienīgas dzīves nodrošināšanu Latvijas reģionos, aģentūru LETA informēja biedrības nacionālais koordinators Henriks Danusēvičs.

Diskusiju vadīs Danusēvičs. Par pieredzi un vajadzībām izpratnes veidošanā attiecībā uz cilvēka cienīgu ienākumu nodrošināšanu dalīsies "EAPN - Latvia" biedrības valdes priekšsēdētāja Laila Balga, valdes locekle Elīna Ālere-Fogele, Dobeles invalīdu biedrības pārstāvis Jānis Stjadja, Latvijas Juristu biedrības pārstāvis Sergejs Mahņovs, Rīgas Ekonomikas augstskolas eksperts Māris Graudiņš un Augstākās izglītības kvalitātes centra valdes priekšsēdētājs Juris Dzelme.

Šī diskusija ir daļa no Eiropas Pretnabadzības tīkla līdzfinansētās programmas "Atbalsts cilvēkiem, kuri pieredzējuši nabadzību".

"Tirgotāji atbalsta šo pasākumu, jo viens no tā mērķiem ir nodrošināt cilvēkiem normālu atalgojumu, un to var sasniegt ar sabalansētu nodokļu politiku. Mūsu mērķis ir palielināt neapliekamo minimumu iztikas minimuma apmērā un būtiski samazināt nodokļus mazajām algām," saka Danusēvičs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)