Banner 980x90

Rēzeknē jaunajā "Rimi" 75 darba vietas

Ilustratīvs foto/ Foto: Rezekne24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Rezekne24.lv

Otrdien, 3.novembrī, plkst.12.00 Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 138, ar svētku programmu atvērsies jaunais "Rimi” tirdzniecības centrs. Tajā atradīsies “Rimi” hipermārkets, kas nodrošinās 75 jaunas darba vietas, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja SIA "Rimi” Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Līdzās citiem veikaliem un pakalpojumu sniedzējiem hipermārkets atrodas atjaunotajā tirdzniecības centrā, kurā ir izmantoti īpaši energoefektīvi risinājumi - veikalu apgaismo tikai LED lampas, bet aukstumsistēmu uzturēšanā saražotais siltums tiks izlietots ūdens sildīšanā un telpu apkurē.

"Esam pateicīgi Rēzeknes iedzīvotājiem par uzticību mūsu zīmolam un iepirkšanos Rimi lielveikalā Galdnieku ielā jau 11 gadu garumā. Tāpēc esam gandarīti jaunajā "Rimi" hipermārketā Atbrīvošanas alejā pircējiem piedāvāt vēl plašāku svaigās pārtikas, kā arī mājas preču, konditorejas un citu preču sortimentu. Varam būt lepni, ka atklājam modernu, pieejamu un energoefektīvu veikalu, turklāt "Rimi" hipermārkets nodrošinās 75 jaunas darba vietas Rēzeknes un tās tuvākās apkaimes iedzīvotājiem," uzsver Bite.

Atjaunotā tirdzniecības centra atklāšanas svētkos vietējos iedzīvotājus iepriecinās daudzveidīga izklaides programma visas dienas garumā no plkst.12.00 līdz plkst.19.00. Svētku atmosfēru un jautras viktorīnas nodrošinās atpazīstamais TV seriālu varonis un aktieris Kristaps Rasims, savukārt par muzikāliem pārsteigumiem rūpēsies kapela "Dziga, saksofona grupa "The Sparkling 5", vietējie jaunieši ar "flashmob" deju, dziedošais duets Inga un Normunds, kā arī dziedātājs Nikolajs Puzikovs un Mārtiņš Ruskis.

Tirdzniecības centra platība ir 2911 kvadrātmetri, savukārt Rimi hipermārketa tirdzniecības zāles platība ir 1713 kvadrātmetri. Centrā izmantoti dažādi videi draudzīgi risinājumi, piemēram, LED apgaismojums, kas ļauj ietaupīt 30% no apgaismojuma elektrības patēriņa. Tāpat izmantotas īpašas aukstumsistēmas, kas ļauj nodrošināt energoefektīvu ēkas apsaimniekošanu un uzturēšanu - aukstumsistēmu uzturēšanā saražotais situms tiks izlietots ūdens sildīšanā un telpu apkurē.

Līdzās "Rimi" hipermārketam tirdzniecības centrā atradīsies vairāki nomnieki – mobilo sakaru operators "LMT" un "Bite", tējas, kafijas un ar to saistīto piederumu veikals "Barona trauki", juvelierizstrādājumu veikals "Global Balt", pakalpojumu sniedzējs "Lattelecom", kā arī Rēzeknē pirmais "Top Shop" veikals. Pie tirdzniecības centra Rēzeknē ir 76 autostāvvietas, no kurām divas ir paredzētas īpaši invalīdiem.

Tirdzniecības centra darba laiks ir pielāgots reģionālajām tendencēm un vietējo iedzīvotāju paradumiem – tas strādās no plkst. 10.00 līdz plkst.21.00, kas ir par stundu ilgāk, nekā pašlaik strādā tirdzniecības centrs Galdnieku ielā. Savukārt jaunā Rimi hipermārketa darba laiks būs ilgāks nekā paša tirdzniecības centra darba laiks - no plkst.8.00 līdz plkst.22.00.

Pašlaik Rimi Latvia tīklā ir 116 trīs formātu veikali: 28 Rimi hipermārketi, 42 Rimi lielveikali un 46 zemo cenu veikali Supernetto. Rimi un Supernetto veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)