Banner 980x90

Rēzeknē maina divu izglītības iestāžu nosaukumus

Rīga, 20.marts, LETA. Ņemot vērā grozījumu Vispārējās izglītības likumā, Rēzeknē tiks mainīti divu izglītības iestāžu nosaukumi, lēmusi pilsētas dome.

Saistībā ar to, ka speciālās internātskolas tiek izslēgtas no izglītības iestāžu tipoloģijas, deputāti lēmuši ar 2019.gada 1.augustu Rēzeknes internātpamatskolas-attīstības centra nosaukumu mainīt uz "Rēzeknes pamatskola-attīstības centrs".

Arī speciālās pirmsskolas izglītības iestādes, tāpat kā speciālās internātskolas, tiek izslēgtas no izglītības iestāžu tipoloģijas speciālajā izglītībā, tāpēc Rēzeknes speciālā pirmsskolas izglītības iestāde "Rūķītis" bērniem ar runas traucējumiem no 2020.gada 1.septembra tiks saukta par pirmsskolas izglītības iestādi "Rūķītis".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)