Banner 980x90

Rēzeknē no piedeguša ēdiena piedūmota dzīvokļa ugunsdzēsēji izved cilvēku

Rīga, 14.jūn., LETA. Vakar Rēzeknē ugunsdzēsēji no kāda pamatīgi piedūmota dzīvokļa, kur bija piededzis ēdiens, izveduši un mediķu aprūpē nodevuši kādu cilvēku, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar īsi pirms plkst.10 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Rēzekni, kur daudzstāvu dzīvojamā mājā pa dzīvokļa loga nāca dūmi. Notikuma vietā tika konstatēts, ka daudzdzīvokļu mājās dzīvokļa virtuvē uz plīts pannā deg bez uzraudzības atstāts ēdiens.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, sausā zāle, krūmāji, kases aparāts un galds.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, glābēji palīdzēja gulbim, kuram mugurā bija ieķēries makšķerēšanas āķis, Liepājā un Daugavpilī atbrīvoja kaķus, kas bija iestrēguši zem automašīnas motora pārsega, Talsos kaķi nocēla no koka, bet Rīgā atbrīvoja putnu, kas bija iesprūdis ventilācijas šahtā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 41 izsaukumu: 17 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 - uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)