Banner 980x90

Rēzeknē norisinājās atklātais čempionāts peldēšanā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 21.maijā Valsts robežsardzes koledžas Sporta mācību centra peldbaseinā norisinājās Rēzeknes pilsētas 2016.gada atklātais čempionāts peldēšana, kurā piedalījās peldētāji arī no Daugavpils, Jēkabpils, Kokneses, Valmieras, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne-Dūda.

Uzvarētājus noskaidroja četrās vecuma grupās un septiņās distancēs: 100 metri brīvais stils, 100 metri uz muguras, 100 metri brass, 50 metri tauriņstils, 100 metru komplekss, 200 metri brīvais stils, 50 metri brīvais stils. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)